Ο Φρανκ Λάμπαρντ τάραξε τα νερά αποκαλύπτοντας πως ήθελε να φέρει στην Τσέλσι τον Χάαλαντ όταν προπονούσε τους «μπλε».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έπλεξε το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ και αποκάλυψε επίσης ότι προσπάθησε να υπογράψει τον επιθετικό όταν ήταν προπονητής στην Τσέλσι.

«Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, αυτό το κορυφαίο επίπεδο παιχνιδιού μπορεί να έρθει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, ειδικά όταν διαθέτει όλα όσα κάνει», δήλωσε ο Λάμπαρντ.

«Έχω τεράστιο σεβασμό γι’ αυτόν. Έχω προπονηθεί εναντίον του όταν ήταν στην Σάλτσμπουργκ, τα μάτια μου ήταν ορθάνοιχτα τότε. Ήταν ξεκάθαρο στην προετοιμασία μας πριν από τον αγώνα τι ήταν ήδη αυτό το παιδί».

«Προσπάθησα να τον υπογράψω στην Τσέλσι, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Και ήταν ξεκάθαρο το τι θα γινόταν και πού θα πήγαινε».

Η Έβερτον θα αντιμετωπίσει την Μαν Σίτι στις 31 Δεκεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!