Δυστυχώς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θυμόμαστε όταν το 2015 έλεγε πως δεν θέλει να πάει στο Κατάρ ή τις ΗΠΑ.

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις». Αυτή η παροιμία θα μπορούσε να ταιριάζει γάντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί, σας ακούμε να ρωτάτε. Μα φυσικά για την πολύκροτη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ.

Και όχι. Φυσικά και δεν μας πειράζει που πήγε στην Αλ Νασρ. Ούτε η πιθανότητα να είπε το «ναι» απλά για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία.

Όχι, όχι. Αυτό, γούστο του, καπέλο του. Επιλογή του είναι. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι αυτή η δήλωση που είχε κάνει το 2015 πως σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε την καριέρα του στις ΗΠΑ ή το Κατάρ.

Συγκεκριμένα, το 2015 ο Ρονάλντο είχε τονίσει στην εκπομπή The Jonathan Ross Show πως δεν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Κατάρ, τις ΗΠΑ ή το Ντουμπάι..

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο κορυφαίο επίπεδο, με αξιοπρέπεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό να πάω στις ΗΠΑ, στο Κατάρ ή στο Ντουμπάι, αλλά δεν θα το ήθελα για εμένα», είχε πει ο Κριστιάνο

Και τώρα, θα πει κανείς, «μα καλά, μπορεί να μην έχει σκοπό να κλείσει εκεί την καριέρα του». Σίγουρα, θα πούμε κι εμείς. Αλλά όταν στα 37 σου χρόνια επιλέγεις να κάνεις μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, τότε σίγουρα δεν σε πειράζει να χάσεις πολύτιμο χρόνο για την περαιτέρω διαιώνιση του θρύλου σου. Εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει αυτό πια. Αλλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάμε…

Δείτε την βαρύγδουπη δήλωση που είχε κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πως δεν ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο Κατάρ, τις ΗΠΑ ή το Ντουμπάι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!