Το Debut.gr «εγκαινιάζει» μία νέα κατηγορία Podcast με τίτλο «Ιστορίες από τα τοπικά». Ένα ταξίδι στο χρόνο και στα γήπεδα που μας μεγάλωσαν.

Γήπεδα ξεχασμένα απ’ όλους, γεμάτα με τις ομορφότερες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Καλτ φυσιογνωμίες, ιστορικές στιγμές και άφθονο γέλιο. Που; Εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στα τοπικά.

Ιστορίες από τα τοπικά. Ο Γιώργος Ψύχας και το Debut.gr σας περιμένουν να πάτε μαζί στα γήπεδα που μας μεγάλωσαν.

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο των εκπομπών μας μπορείτε να μας στηρίξετε κάνοντας subscribe στο κανάλι μας στο Spotify.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ιστορίες από τα τοπικά Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!