Ο Ζίκο με ανάρτηση που έκανε, αποχαιρέτησε τον αδερφικό του φίλο, Πελέ, και αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησαν.

Τον είχαν αποκαλέσει «Λευκό Πελέ». Η σχέση μεταξύ τους, εξαιρετική. Έτσι, μετά τον θάνατο του αδερφικού του φίλου και ινδάλματος, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του «αντίο». Ο λόγος, φυσικά, για τον Ζίκο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Πελέ, που έφυγε χθες σε ηλικία 82 ετών.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις μεγάλες στιγμές που έζησαν οι δυο τους εντός και εκτός γηπέδων.

«Ο Θεός πήρε τον βασιλιά μας κοντά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Έζησα μεγάλες στιγμές σαν φίλαθλος, σαν αντίπαλος στην αρχή της καριέρας μου και είχε την χαρά να παίξουμε μαζί για λίγα λεπτά. Έμαθα τόσα ως παίκτης, αθλητής και επαγγελματίας. Είσαι αιώνιος. Είθε ο Θεός να παρηγορεί την οικογένεια και τους φίλους σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση που έκανε ο Ζίκο για τον Πελέ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arthur Antunes Coimbra (@zico)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!