Ο Κωνσταντίνος Κολοβός μένει στα απολύτως απαραίτητα σε έναν Παναθηναϊκό που έχασε τα αβγά και τα πασχάλια απέναντι στον αγριεμένο Ολυμπιακό.

Κώνειο αναγκάστηκε να καταπιεί ο Παναθηναϊκός σε μία συνήθεια επαναλαμβανόμενη για το 2022 και φοβάμαι πως το νέο έτος θα κακοκαρδίσει εκ νέου τους «πράσινους», που παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό να αλώνει με στυλ και άνεση το άλλοτε απόρθητο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ στο πρόωρο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι το καμίνι και η ανυπομονησία των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης έμοιαζε έτοιμο για να σπάσει το ρεκόρ των εννέα (πλέον δέκα) ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Όμως, από ότι φαίνεται το καμίνι άσκησε υπερβολική πίεση και η διαδικασία ενθάρρυνσης λειτούργησε ανάποδα, δίνοντας στον Ολυμπιακό ελπίδα σε μία διαφαινόμενη μονομαχία.

Δηλητήριο πρόσφερε το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα που υφίστανται και μεταμορφώνεται στα μάτια μας ως μία απάντηση στα λασπόνερα που έμεινε να κοιτάει ως υπολείμματα στην αστραφτερή τζαμαρία του από την τελευταία τους συνάντηση στον ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι να δούμε από νούμερα; Πείτε μου, η αδικαιολόγητη εικόνα των γηπεδούχων βασίζεται και στην υποσυνείδητη ανάγκη του να θυμηθεί τις στιγμές μεγαλείου και δόξας που πέρασαν – για την ώρα – ανεπιστρεπτί.

Οψόμεθα, αν σε ένα παράλληλο σύμπαν έλειπε ο Ντουέιν Μπέικον

Υ.Γ: Παναθηναίκός που κρέμεται από τον ουρανό και ένας Ολυμπιακός που ξαπλώνει στην άνεση των σύννεφων.