Ο Πελέ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και η οικογένειά του θα ζητήσει από τη Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το «10».

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος Πελέ έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τις περιπέτειες υγείας και σκόρπισε πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Πελέ κόσμησε τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα με το «10» και η οικογένειά του θα ζητήσει να αποσυρθεί το συγκεκριμένο νούμερο από τις φανέλες της Σάντος, όπως αναφέρουν τα βραζιλιανικά ΜΜΕ.

Το συγκεκριμένο αίτημα πρόκειται να κατατεθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Φυσικά η τελική επιλογή ανήκει στην ομάδα της Βραζιλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Πελέ