Ο Νέιτ Γουόλτερς θα ενισχύσει κανονικά τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Διαθέσιμος στο αποψινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που υπέστη διάστρεμμα τη Δευτέρα στην Καρδίτσα και συμμετείχε μόνο σε μέρος της προπόνησης τις τελευταίες δύο μέρες, θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Συγκεκριμένα, δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς δοκίμασε το πόδι του, έδειξε πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έτσι θα είναι στη 12αδα του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, εκτός μάχης λόγω ενοχλήσεων στη μέση είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Νέιτ Γουόλτερς Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!