Ο Ολυμπιακός έχει ξανά σε πρώτο πλάνο τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τον οποίο αναμένεται σύντομα να συμφωνήσει.

Ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Σύμφωνα με τον Ντανιέλε Λόνγκο και το calciomercato, ο 28χρονος μέσος βρίσκεται στα σχέδια των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θέλουν να ολοκληρώσουν το deal που δεν έκαναν πράξη το καλοκαίρι.

Ειδικότερα, ο Ντανιέλε Λόνγκο του calciomercato γράφει σε tweet του: «Ο Γάλλος μέσος δεν φαίνεται να πηγαίνει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ, στο βάθος ο Ολυμπιακός».

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά είναι δεδομένο πως τον ενδιαφέρει η απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!