Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε να «ντοπάρει» τους παίκτες της ομάδας αποθεώνοντας το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι μία οικογένεια και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης και με πρωτοβουλία του Αργεντινού προπονητή, οι παίκτες το προπονητικό τιμ και οι εργαζόμενοι οργάνωσαν μπάρμπεκιου στα Σπάτα. 

Στο πλαίσιο αυτού του οικογενειακού κλίματος, εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας και το θέαμα που προσφέρει:

«Να έχετε έναν όμορφο χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας. Μου αρέσει το κλίμα που έχουμε σαν οικογένεια, σας δίνω τα συγχαρητήριά μου.

Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι, μου αρέσει αυτό το… εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζετε» είπε απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!