Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να υπάρχουν προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εφόσον δεν υπάρξουν αποχωρήσεις.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δήλωσε πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να ενισχυθεί αν πρώτα δεν υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ:

«Είμαι χαρούμενος και εντυπωσιασμένος με την ομάδα που έχουμε. Μια μεταγραφική περίοδος είναι πάντα μια μεταγραφική περίοδος. Δε θα υπάρχουν αφίξεις αν δεν έχουμε αποχωρήσεις, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είμαι σε διαρκή επαφή με τον Λουίς Κάμπος (αθλητικός σύμβουλος). Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε παίκτες που να έχουν ζητήσει να πάνε κάπου αλλού, πράγμα που σημαίνει πως είναι εντάξει εδώ. Έχουμε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της περιόδου των μεταγραφών, οπότε πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα… κατά τη γνώμη μου όμως δεν θα υπάρξουν αφίξεις από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!