Ο Γιούρκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μίλησε για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να τον βλέπει στα «κόκκινα».

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε, πως ο Φιρμίνιο εντάχθηκε στη Λίβερπουλ το 2015, αφήνοντας τη γερμανική Χόφενχαϊμ για 41 εκατ. ευρώ και από τότε έχει πραγματοποιήσει 348 εμφανίσεις με 107 γκολ και 78 ασίστ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο:

«Έχουμε μιλήσει μαζί του. Αν ρωτάτε εμένα, θα ήθελα πολύ να παραμείνει μαζί μας. Ωστόσο, θα πρέπει να ρωτήσετε και τον ίδιο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!