Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεπερνάει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος αλλά πεινάει ακόμα περισσότερο αφού παραδέχθηκε πως «είχε» πέντε γκολ με τη Λιντς.

Τουλάχιστον πέντε γκολ θα μπορούσε να σκοράρει ο Έρλινγκ Χάαλαντ κόντρα στη Λιντς. Αυτό είπε ο ίδιος ο Νορβηγός μετά το τέλος της αναμέτρησης με περίσσια… αυτοπεποίθηση.

Και ναι, αυτό δήλωσε ο παίκτης που έχει πετύχει 20 γκολ σε 14 συμμετοχές στην Premier League.

«Μόλις το είπα μέσα στα αποδυτήρια, θα μπορούσα να είχα βάλει πέντε γκολ με το ματς με την Λιντς. Όμως έτσι είναι η ζωή, τι μπορώ να κάνω. Θα πρέπει να εξασκηθώ περισσότερο.

Γέμισα τις μπαταρίες μου. Το να βλέπω άλλους παίκτες να σκοράρουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μου δίνει κίνητρα και με ενοχλεί..”, τόνισε ο άνθρωπος-γκολ της Σίτι και της φετινής Premier League, για να προσθέσει με νόημα: “Θα πρέπει να κυνηγήσουμε την Άρσεναλ», δήλωσε ο Χάαλαντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!