Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για το πού θέλει να βρίσκεται μετά το τέλος της σεζόν και η απάντηση ήταν όσο πιο ξεκάθαρη γινόταν.

Για το πού θέλει να βρεθεί σε προσωπικό επίπεδο από το τέλος της φετινής σεζόν αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ το 2023 μίλησε μεταξύ άλλων ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αστέρας του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον τονίζοντας πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ για πάντα.

«Δεν ξέρω που θα με βρει το τέλος της σεζόν. Κοιτάω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως και η ομάδα. Είχα καιρό να παίξω, έγινε αυτό σήμερα. Δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι στο τέλος της σεζόν. Θα δω πως πάω, πως νιώθω με το σώμα μου.

Είμαι καλά αυτή τη στιγμή και αυτό έχει σημασία. Θα δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ, αν είμαι ως ποδοσφαιριστής ή ως μέλος του συλλόγου σε άλλο πόστο, θα το δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ζωής μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βιεϊρίνια ενώ για το τι θα άλλαζε τη χρονιά που πέρασε παραδέχτηκε: 

«Τις δύο ισοπαλίες με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό στο τέλος του αγώνα, όπως έγινε και σήμερα. Δεν μπορώ να αλλάξω όμως κάτι. Οπότε κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι είναι ο Άρης και μόνο αυτό μας ενδιαφέρει».

Τέλος, για τους στόχους του 2023 πρόσθεσε πως «δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Σιγά σιγά βελτιώσαμε τα πράγματα, με σκληρή δουλειά. Οι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει τι είναι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο νέο έτος με νίκες.

Η εμφάνιση σήμερα ασχέτως του αποτελέσματος ήταν καλή. Είχαμε 3-4 φάσεις να κλειδώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα σε όλο τον αγώνα ήμασταν πολύ καλοί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!