Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-1 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ - Δύο οι νίκες της Ελλάδας απέναντι στην Βουλγαρία για το United Cup.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Ελλάδα τις υποχρεώσεις της στο United Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-1 σετ του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και διπλασίασε τις νίκες της Ελλάδας απέναντι στην Βουλγαρία για τη φάση των ομίλων του United Cup.

Νωρίτερα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Ισαμπέλα Σινίκοβα με 3-6, 6-4, 6-1 και έκανε το 1-0 για την ελληνική ομάδα.

Το Νο4 του κόσμου, Στέφανος Τσιτσιπάς, τελείωσε το παιχνίδι με 12 άσους. Ακόμη, έσωσε τα 8/9 break-point του Ντιμιτρόφ ενώ ξεχώρισε το τεράστιο break του Τσιτσιπά στο 6ο game του 3ου set όπου έσβησε διπλό break-point, αλλά και το γρήγορο μίνι break στον πρώτο πόντο του tie-break.

Το 1ο σετ ήταν «κλειστό» με τον Βούλγαρο τενίστα να νικά στις λεπτομέρειες με 6-4. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε εξ ολοκλήρου στον Έλληνα πρωταθλητή.

Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε απαντήσεις στο κορτ. Με 13 στους 16 κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς βρήκε γρήγορα break (2-1) και από εκεί και πέρα πιέζοντας ακόμα περισσότερο έφτασε στο 6-2 σε 33 λεπτά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο tie-break, ο Ντιμιτρόφ έχασε τη συγκέντρωσή του, με τον Τσιτσιπά να διατηρεί το σερβίς του και να παίρνει εν τέλει τη νίκη με 2-1 σετ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!