Η Σάντος αποχαιρέτησε τον βασιλιά του ποδοσφαίρου, τον Πελέ, με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα στέμμα.

Ήταν η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε κι έχτισε το «μύθο» του, απογειώνοντάς την ως την κορυφή του κόσμου. Ο μεγάλος ποδοσφαιρικός «έρωτας» της ζωής μαζί με την Εθνική Βραζιλίας. Κι ως εκ τούτου, η Σάντος δεν θα μπορούσε παρά να «αποχαιρετίσει» τον θρυλικό Πελέ, που «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη (29/12) σε ηλικία 82 ετών, με τον τρόπο που του άξιζε.

Στους επίσημους λογαριασμούς της βραζιλιάνικης ομάδας στα social media, με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ανέβηκε μία μεγάλη φωτογραφία ενός στέμματος, μαζί με τη λέξη «Αιώνιος».

Η Σάντος μάλιστα άλλαξε πρόσφατα το σήμα της, καθώς πρόσθεσε ένα στέμμα πάνω από τα δύο αστέρια της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Πελέ