Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια, με τους Ιταλούς να ετοιμάζουν πρόταση δανεισμού.

Η Μπολόνια σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως οι Ιταλοί εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Μολδαβού μπακ με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, βάζοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Μπολόνια κοστολογεί τον Ρέαμπτσιουκ κοντά στα 4 εκατομμύρια, ενώ τονίζει πως ο Ολυμπιακός ήδη κινείται για την αντικατάστασή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!