Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει βρει την... υγειά του στον Ολυμπιακό και η Marca έσπευσε να τον αποθεώσει με αναφορά στην ιστοσελίδα της.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο με 5-0 και ο Χάμες Ροντρίγκες πρωταγωνίστησε με το απίθανο γκολ που σημείωσε για το 2-0 των «ερυθρολεύκων».

Έχοντας ούτως ή άλλως τα βλέμματα των μεγαλύτερων Μέσων πάνω του, ο Χάμες έγινε αποδέκτης διθυραμβικών σχολίων. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά της Marca, η οποία αποθέωσε τον Κολομβιανό αστέρα του Ολυμπιακού.

«Σόου του Χάμες στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο Χάμες. Ατομικό παιχνίδι, γκολάρα εκτός περιοχής και έστειλε μήνυμα στους φαν του».

Δείτε την αναφορά της Marca στον Χάμες Ροντρίγκες

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!