Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην ποιότητα που θα προσφέρει στην επίθεση της Λίβερπουλ ο Κόντι Γκάκπο.

Ο Κόντι Γκάκπο αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» της χειμερινής περιόδου. Φυσικά, με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον νέο του παίκτη ο Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Είναι πολύ νεαρός και ήταν σε φόρμα τόσο με την Αϊντχόφεν όσο και με την εθνική Ολλανδίας. Η θέση που πιθανότατα να προτιμάει να παίζει είναι στα αριστερά σε διάταξη 4-3-3.

Ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα με την Μπρέντφορντ αλλά ρεαλιστικά δεν υπάρχουν πιθανότητες αφού οι τράπεζες εχουν αργία την Δευτέρα και θα πρέπει να υπογραφτούν κάποια χαρτιά. Πιθανότα με την Γουλβς (7 Ιανουαρίου) θα είναι στη διάθεσή μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!