Το πιο δημοφιλές γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο το 2022, εκείνο που συγκέντρωσε τους περισσότερους φιλάθλους το 2022 είναι το Old Trafford.

Το πιο δημοφιλές γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο το 2022, εκείνο που συγκέντρωσε τους περισσότερους φιλάθλους στη διάρκεια της χρονιάς, δεν είναι ούτε το «Signal Iduna Park» της Ντόρτμουντ, ούτε το «Camp Nou» της Μπαρτσελόνα, αλλά το «Old Trafford». Ο λόγος για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε τους εντός έδρας αγώνες της στο «θέατρο των ονείρων» μπροστά στους περισσότερους οπαδούς κατά μέσο όρο, δεν ήταν απαραίτητα οι επιδόσεις της, αν και έφτασε τους εντυπωσιακούς 2,21 βαθμούς ανά εντός έδρας αγώνα, αλλά οι κανονισμοί Covid-19 σε πολλές άλλες χώρες στην αρχή της χρονιάς. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το έτος 2022 ξεκίνησε απευθείας με γεμάτα γήπεδα.

Ως αποτέλεσμα, οι τρεις πρώτες θέσεις, που κατά τα άλλα παραδοσιακά πηγαίνουν σε Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, έχουν αλλάξει αυτή τη φορά. Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μέσος όρος θεατών 73.690) ακολουθεί η Μπαρτσελόνα (71.564) και μόνο μετά είναι η Ντόρτμουντ (62.894), η οποία έπαιξε τους τρεις πρώτους εντός έδρας αγώνες της Μπουντεσλίγκα το 2022, μία φορά μπροστά σε 750 θεατές και δύο φορές μπροστά σε 10.000 φιλάθλους. Από τον Απρίλιο και μετά, τα πράγματα πήραν τη συνηθισμένη τους πορεία και το «Signal Iduna Park» ήταν sold out με 81.365 επισκέπτες, όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση η εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt.

Πέμπτη η Μπάγερν Μονάχου – Πού βρίσκεται η Σέλτικ και η Παρί Σεν Ζερμέν Old Trafford

Η Μπάγερν Μονάχου (60.362) κατετάγη πέμπτη το 2022, πίσω από τη Γουέστ Χαμ (61.118). Οι γίγαντες της Bundesliga είχαν κατά μέσο όρο 2,43 βαθμούς ανά εντός έδρας αγώνα, γεγονός που τους έκανε επίσης μία από τις δέκα ισχυρότερες γηπεδούχες ομάδες της χρονιάς.

Η Σέλτικ (48.766) δεν έχασε ούτε έναν βαθμό στο «Celtic Park» για το πρωτάθλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, κερδίζοντας και τα 15 εντός έδρας παιχνίδια της. Η Παρί Σεν Ζερμέν (40.701) και η Ρεν (26.027) ακολουθούν πίσω από τους Σκωτσέζους με μέσο όρο 2,65 βαθμούς, μπροστά από την PSV Αϊντχόφεν (30.102), της οποίας οι οπαδοί πανηγύρισαν 2,57 βαθμούς ανά αγώνα, τη Μάντσεστερ Σίτι (53.043) με 2,53 βαθμούς κατά μέσο όρο και την Κρουζέιρο (41.037) από τη Βραζιλία με 2,52 βαθμούς ανά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!