Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδας και τόνισε πως πρέπει να βελτιωθεί.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση της ομάδας, η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει την καλύτερη φόρμα της, με συνέπεια να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της LaLiga.

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την επιτυχία του 2021 όταν κέρδισε το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς παλεύει για να παραμείνει στις ευρωπαϊκές θέσεις και αποκλείστηκε από το Champions League, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου.

«Έχουμε μια σπουδαία ομάδα, τέσσερις παίκτες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ίσως αυτός που δεν τα δίνει όλα είναι ο προπονητής», είπε σήμερα ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους.

«Είμαι αυτός που πρέπει να βελτιωθεί ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να ανεβάσουν το επίπεδό τους στο πρωτάθλημα. Είναι λίγο πολύ τα ίδια ονόματα που κέρδισαν τον τίτλο στη LaLiga. Η βάση των εκκινήσεων είναι εκεί, ο προπονητής είναι αυτός που αποτυγχάνει περισσότερο από τους υπόλοιπους.»

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε επίσης για τον Πορτογάλο επιθετικό Ζοάο Φέλιξ, αφού τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο λόγω τεταμένης σχέσης που έχει με τον Σιμεόνε.

«Έχουμε διαφορές, αλλά πάντα έψαχνα το καλύτερο για τον σύλλογο. Να αποσπάσω το μέγιστο από όλους μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εκεί ή αυτούς που πρέπει να είναι εκεί», είπε ο Σιμεόνε.

«Ο Φέλιξ είναι σημαντικός για την ομάδα. Αν μας μεταδώσει αυτά που είδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι πολύ σημαντικός. Έχει τις προϋποθέσεις και το ταλέντο και η ομάδα χρειάζεται τα προσόντα του».

Η Ατλέτικο επιστρέφει αύριο (29/12) στη LaLiga φιλοξενώντας την Έλτσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!