Viral έχει γίνει η απίστευτη αντίδραση πιτσιρικά που πήρε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με έναν πιτσιρικά να ανοίγει το χριστουγεννιάτικο δώρο του, το οποίο δεν είναι άλλο από φανέλα του Λιονέλ Μέσι. O pulga κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή και πριν καλά καλά τον τελικό η φανέλα του είχε γίνει παγκόσμιο sold out. Ναι, ναι. Καλά διαβάσατε. Δεν υπήρχε ούτε μία. Ούτε για δείγμα.

Και όταν ξέρεις ότι η φανέλα του Λιονέλ Μέσι, του ειδώλου σου έχει γίνει sold out σε όλο τον πλανήτη κι εσύ παίρνεις μία τέτοια φανέλα δώρο, η αντίδραση δεν μπορεί να είναι… απλή.

Ο πιτσιρικάς έπαθε… σοκ όταν είδε πως πρόκειται για φανέλα του Λιονέλ Μέσι, έβαλε τα κλάματα και έτρεξε να αγκαλιάσει τους γονείς του.

Δείτε το βίντεο με τον πιτσιρικά την ώρα που ανοίγει το δώρο του και αντικρίζει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OneFootball (@onefootball)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!