Ο Κέβιν Λοβ θεωρεί πως οι Κάβαλιερς πρέπει να αποσύρουν τη φανέλα του Κάιρι Ίρβινγκ μόλις ολοκληρωθεί η καριέρα του

Να αποσύρουν τη φανέλα του Κάιρι Ίρβινγκ προέτρεψε τους Κλίβελαντ Κάβαλιερς ο Κέβιν Λοβ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέβιν Λοβ για τον Κάιρι Ίρβινγκ:

«Αναμφίβολα, οι Κάβαλιερς πρέπει να αποσύρουν τη φανέλα του Ίρβινγκ μόλις ολοκληρωθεί η καριέρα του. Δεν τίθεται καν θέμα για εμένα. Η φανέλα του πρέπει να αποσυρθεί. Έβαλε το σημαντικότερο σουτ στην ιστορία του συλλόγου και ένα από τα πιο σημαντικά σουτ στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ. Αν αναλογιστεί τι σήμαινε αυτό το σουτ για την πόλη, την κληρονομιά εκείνου και του ΛεΜπρόν, αλλά και το γεγονός ότι ήταν κόντρα σε μια ιστορική ομάδα των Γουόριορς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!