Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο «φουντώνουν» τα σενάρια γύρω από το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αρχικά, μένει να εξαντληθεί η προθεσμία των ομάδων του NBA ώστε ο παίκτης να αρχίσει να συζητά και με ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ντόρσεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μία από αυτές θα πρέπει να θεωρείται και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να αφήσουν την περίπτωση αυτή να πάει χαμένη και αναμένεται να καταθέσουν μια επίσημη πρόταση στην πλευρά του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους επαφές.

Ήδη ξένα Μέσα κάνουν λόγο για πρόταση της Μονακό, ενώ δεν είναι μυστικό πως υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον παίκτη και τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι. Οι Τούρκοι βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση του ταλαντούχου γκαρντ.

Παράλληλα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Παρτιζάν. Οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν τις φήμες, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πρότασης προς την πλευρά του παίκτη.

Τα πάντα παραμένουν «ανοιχτά» και μένει να φανούν και οι απαιτήσεις που θα έχει ο Ντόρσεϊ. Τόσο από άποψη χρημάτων όσο και από άποψη χρόνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!