Αθηναϊκός: Κλοπή έγινε στα γραφεία του συλλόγου στο κλειστό της Εργάνης και ανάμεσα στα όσα λείπουν ήταν και το ιστορικό ευρωπαϊκό Κύπελλο της ομάδας γυναικών.

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι άνθρωποι του Αθηναϊκού επιστρέφοντας από τη διακοπή των υποχρεώσεών τους για τα Χριστούγεννα το βράδυ της Τρίτης (27/12). Διαπίστωσαν πως το τρόπαιο του EuroCup που κατέκτησε ο σύλλογος το 2010, είχε κλαπεί! Αθηναϊκός

Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα και μεταξύ των πολλών αντικειμένων που αφαίρεσαν, ήταν η ιστορική ευρωπαϊκή κούπα. Τη μοναδική που έχει πάρει ομάδα γυναικών στην Ελλάδα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας κάλεσαν την αστυνομία αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το τι έχει συμβεί, έδωσαν τις σχετικές καταθέσεις με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αθηναϊκός