Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τις προοπτικές που έχει για να φτάσει τα 800 γκολ.

Το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ έπλεξε για ακόμα μία φορά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει την υγειά του με τον Νορβηγό… killer και δεν διστάζει να το παραδέχεται με την πρώτη ευκαιρία.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ μετράει ήδη 24 γκολ στα πρώτα 19 παιχνίδια του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Και κάπως έτσι, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Νορβηγός θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

«Έχει ήδη 200 γκολ στην καριέρα του οπότε είναι αρκετά πιθανό να φτάσει στα 600, 700, 800 γκολ αν μείνει υγιής και κάνει τα πράγματα που κάνει», τόνισε ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός.

Όταν του ζητήθηκε να τον συγκρίνει με κάποιον εκ των Λουκακού, Ζεσούς και Άλβαρες πρόσθεσε:

«Είναι πολύ δύσκολο να τους συγκρίνω επειδή είναι όλοι τους εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Έχουν όλοι βάλει από 300 με 400 γκολ. Ο Έρλινγκ έχει τέτοια ψύχωση με τα γκολ που μπορεί να ξεπεράσει αυτά τα νούμερα.

Είναι ακόμα ένα νεαρό παιδί που απολαμβάνει τη ζωή του και παίρνει πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει να σκοράρει και αυτό νομίζω πως είναι το πιο μοναδικό πράγμα που τον διακρίνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!