Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Ντιρκ Νοβίτσκι αποκαλώντας τον θρύλος, είδωλο και τον καλύτερο μη Αμερικανός όλων των εποχών.

Το εγκώμιο του Ντιρκ Νοβίτσκι έπλεξε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά την ήττα των Λέικερς από τους Ντάλας Μάβερικς.

Οι «λιμνάνθρωποι» υπέστησαν ακόμα μία ήττα στην φετινή τους… κατρακύλα, αλλά ο «Βασιλιάς» αναφέρθηκε στο άγαλμα που έφτιαξαν οι Μάβερικς στον Ντιρκ Νοβίτσκι έξω από το γήπεδό τους.

Μάλιστα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει τον καλύτερο μη Αμερικανό παίκτη όλων των εποχών μαζί με τον Μανού Τζινόμπιλι.

«Ήξερα ότι το άγαλμά του θα έδειχνε ένα fade away στο ένα πόδι, έπρεπε να είναι αυτό” δήλωσε αρχικά ο ΛεΜπρόν, για να προσθέσει: “Ο Ντιρκ είναι ένας θρύλος, ένα είδωλο, ο καλύτερος μη Αμερικανός παίκτης όλων των εποχών μαζί με τον Μανού Τζινόμπιλι. Αυτό που έφερε στο Ντάλας ήταν απίστευτο. Ήταν σκληρός» τόνισε και πρόσθεσε:

«Έφερε την επανάσταση ως Stretch-4. Ένα μεγάλο κορμί που μπορεί να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να τελειώσει πάνω από την στεφάνη στα πρώτα του χρόνια και μετά σούταρε από μέση απόσταση, μέχρι που έφτασε μέχρι το τρίποντο.

»Δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις με κοντό παίκτη γιατί ήταν πολύ ψηλός. Δεν μπορούσες να του βάλεις αργό ψηλό παίκτη γιατί είχε γρήγορο πρώτο βήμα. Και δεν μπορούσες να κόψεις το σουτ του επειδή σούταρε την μπάλα πίσω από το κεφάλι του σαν τον Λάρι Μπερντ. Στην συζήτηση για τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών είναι ακριβώς εκεί, μαζί με τον Μπάρκλεϊ, τον Ντάνκαν, τον Γκαρνέτ, τον ΜακΧέιλ και όλους αυτούς. Ήταν σκληρός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!