Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την έλλειψη χημείας στους Μιλγουόκι Μπακς μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτή τη φορά στη Βοστόνη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε έμμεσα στην πορεία των Μιλγουόκι Μπακς που υπέστησαν ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά στη Βοστόνη από τους Σέλτικς. Ο Greek Freak δεν ήταν στο καλύτερό του βράδυ και τα «ελάφια» δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τους «Κέλτες».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας την ανάγκη της ομάδας του να δουλέψει την χημεία του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η εμφάνιση του κόντρα στους Σέλτικς

27 πόντοι

8/17 δίποντα

1/5 τρίποντα

8/12 βολές

9 ριμπάουντ

3 ασίστ

3 λάθη

3 φάουλ

7 κερδισμένα φάουλ

-27 στο +/-

38.8 USG%

σε 35:19

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!