Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες απάντησε στους επικριτές του με τατουάζ που έκανε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο πόδι που έπιασε το πλασέ του Κόλο Μουανί.

Και τι δεν άκουσε από τη στιγμή που η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πρωταγωνίστησε για την “αλμπισελέστε” τόσο σε όλο το Μουντιάλ αλλά και στον τελικό. 

Αναμφίβολα, highlight του τελικού και του ίδιου ήταν η επέμβαση που έκανε στο τετ-α-τετ απέναντι στον Κόλο Μουανί. 

Ακριβώς στο σημείο του ποδιού που βρήκε η μπάλα στο σουτ του Γάλλου άσου, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες χτύπησε τατουάζ το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε η Αργεντινή. Από πάνω τα τρία αστέρια που αντιπροσωπεύουν τις κατακτήσεις των Αργεντινών και από κάτω η ημερομηνία του τελικού. 

Δείτε το τατουάζ που χτύπησε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!