Τζέιλεν Μπράουν και Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκαν μία στιγμή έντασης και ο άσος των Σέλτικς μίλησε για την «κόντρα» τους.

Για τη στιγμή έντασης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Τζέιλεν Μπράουν. Σέλτικς και Μπακς αποτελούν δύο από τις ισχυρότερες ομάδες του ΝΒΑ και φαβορί για το δαχτυλίδι και αναμενόμενο είναι να υπάρχουν στιγμές έντασης στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Εν προκειμένω, ο άσος των Σέλτικς έπαιξε πιο δυνατή άμυνα απ’ όσο θα έπρεπε ενδεχομένως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νευρίασε και τον χτύπησε ελαφρά ενώ αντάλλαξαν και κάποιες κουβέντες. Πάντως για την ιστορία, στο τέλος του αγώνα τα βρήκαν.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο Μπράουν ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε. Νόμιζα ότι έπαιξα απλώς δυνατή άμυνα, τίποτα διαφορετικό, τίποτα βρώμικο. Μου έμοιαζε καθαρή φάση. Ίσως ήταν λίγο εκνευρισμένος (σ.σ ο Γιάννης). Σηκώθηκε και μου έριξε αγκωνιά για κάποιο λόγο, ενώ στο ενδιάμεσο είπαμε κάποια πράγματα».

Τέλος, θέλοντας να κλείσει το ζήτημα σημείωσε:

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να προσπαθείς να είσαι σκληρός και το να κάνεις σαφές στον αντίπαλό σου ότι δεν σκοπεύεις να κάνεις πίσω. Δεν φοβάμαι καμία πρόκληση ή κανέναν γενικά. Οπότε, εκείνη την στιγμή, ήθελα να του το δείξω αυτό».

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!