H Basket League επιστρέφει με μετα-Χριστουγεννιάτικη αγωνιστική δράση και οι ομάδες δοκιμάζονται σε πολύ δυνατά παιχνίδια σήμερα και αύριο.

Αγωνιστική δράση την επομένη των Χριστουγέννων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Basket League, καθώς οι αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής διεξάγονται σήμερα (26/12) και αύριο (27/12). Με τους δύο «αιώνιους» να μετρούν αντίστροφα για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» μεταξύ τους, προγραμματισμένη για την Παρασκευή (30/12) στο ΟΑΚΑ, οι αγώνες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα στην αρχή της εβδομάδας θα αποτελέσουν «πρόβα τζενεράλε» πριν τη «μητέρα των μαχών» της Euroleague.  

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της ουραγού Καρδίτσας την Τρίτη (27/12, 15:15), μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ την Πέμπτη (22/12), η οποία ήταν η δεύτερη διαδοχική (προηγήθηκε αυτή στην έδρα της Βιλερμπάν) για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Θεσσαλοί ενισχύθηκαν με τον Ζήση Σαρικόπουλο, με τον 32χρονο σέντερ να είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην ομάδα του Πειραιά.  

Basket League: Στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, με Κολοσσό ο Άρης

Ο Παναθηναϊκός που έχει αγώνα λιγότερο, μετά το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και το ματς με την πρωταθλήτρια Euroleague, Αναντολού Εφές, αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα τη Δευτέρα (26/12, 19:15). Με τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Λευτέρη Μποχωρίδη εκτός, αλλά και τον Αρτούρας Γκουντάιτις να έχει ταλαιπωρηθεί από ίωση, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιους εξ αυτών θα μπορεί να έχει μαζί του στην Πάτρα. Οι Αχαιοί ενισχύθηκαν με τον Πίτερ Τζoκ, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη από την Πέμπτη (22/12) στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα. 

Ο Άρης θέλει πάση θυσία νίκη επί του Κολοσσού στο Αλεξάνδρειο τη Δευτέρα (26/12, 16:00) και την ίδια ώρα θα ελπίζει σε ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (27/12, 19:15), ώστε να μείνει μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα. Φαβορί προβάλει το Περιστέρι κόντρα στον Προμηθέα Πατρών (26/12, 15:45), στην αναμέτρηση με την οποία «ανοίγει η αυλαία» της 10ης αγωνιστικής. Τέλος, η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ιωνικό Νικαίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τρίτη (27/12, 17:00), αναβλήθηκε, καθώς στην ομάδα των φιλοξενούμενων, εντοπίσθηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!