Νέα κόντρα ξέσπασε μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Άνχελ Ντι Μαρία και Αντίλ Ραμί.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετό διάστημα από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ωστόσο οι κόντρες καλά κρατούν. Ο Αντίλ Ραμί χαρακτήρισε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες ως τον πιο μισητό ποδοσφαιριστή». Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε τη δική του παρέμβαση και θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο Ντίμπου είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, πήγαινε κλάψε αλλού».

Ωστόσο η απάντηση του Αντίλ Ραμί στον Άνχελ Ντι Μαρία δεν άργησε να έρθει:

«Δείξε μου πως».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!