Ο Ρονάλντο το Φαινόμενο αποθέωσε τον Κιλιάν Εμπαπέ αποκαλύπτοντας πως του θυμίζει τον εαυτό του όταν ήταν στο prime του.

Το να ακούς οπαδούς να σε επευφημούν σίγουρα είναι μοναδικό. Το να έχεις το σεβασμό των συναδέλφων σου, συμπαικτών και αντιπάλων, πρέπει να είναι ξεχωριστό. Αλλά όταν ο Ρονάλντο το Φαινόμενο παραδέχεται πως του θυμίζεις τον εαυτό του, τότε πόσο περήφανος μπορεί να νιώσεις; Για ποιον τα είπε αυτά ο Ρονάλντο; Μα φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναμφίβολα, αυτά που κάνει ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι… φαινομενικά και δεν άργησε να το παραδεχθεί μέχρι και ο Ρονάλντο.

«Από τεχνική άποψη είναι φανταστικός, είναι σχεδόν ακαταμάχητος και θα μπορούσε να αναδειχτεί κορυφαίος παίκτης στο Μουντιάλ επειδή το άξιζε πάρα πολύ.

Πολλοί επιθετικοί σε αυτό το Μουντιάλ ήταν γρήγοροι όμως αυτός είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος. Όταν τον βλέπω να παίζει, μου θυμίζει εμένα στις καλύτερες μέρες μου

Ξέρει ακριβώς πώς να εκμεταλλεύεται τους ανοιχτούς χώρους και πως να είναι ασταμάτητος μέ ή χωρίς τη μπάλα αλλά και να πώς να βγαίνει νικητής σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είναι εντυπωσιακός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο για τον Εμπαπέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!