Ο Μαρτινέλι ανανεώνει με την Άρσεναλ ως το 2027 μετά από σειρά διαπραγματεύσεων με την ομάδα και τον ίδιο τον Μικέλ Αρτέτα.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης Lance, ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι βρίσκεται πολύ κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του στην Άρσεναλ μέχρι το 2027.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη μετά την καθυστέρηση των συνομιλιών για την επέκταση του συμβολαίου μεταξύ του ίδιου και της Άρσεναλ.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» ήθελαν απεγνωσμένα να τον δεσμεύσουν με συμβόλαιο μετά τις συνεχείς καλές εμφανίσεις του για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Μετά από πολλές συζητήσεις και προσωπικές δεσμεύσεις του Μικέλ Αρτέτα, εν τέλει ο Μαρτινέλι έχει πει το «ναι» και θα βάλει τώρα την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Ο Αρτέτα θέλει τον Μαρτινέλι πάση θυσία στο Λονδίνο και δεσμεύεται πως θα έχει τον παίκτη στα πλάνα του για τον βασικό κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στην Άρσεναλ τουλάχιστον την προσεχή πενταετία. Και παρά τις αμφιβολίες της διοίκησης των «κανονιέρηδων» ο κόουτς της ομάδας βάζει και τα δύο του χέρια στη… φωτιά για τον Βραζιλιάνο αστέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!