Ο Λιονέλ Μέσι έχει οπαδούς παντού και στην Κολομβία υποστηρικτές του έφτιαξαν μία τεράστια φουσκωτή φανέλα προς τιμήν του.

Ο πανζουρλισμός για τον Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί. Ο pulga έφερε στο Μπουένος Άιρες το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αργεντινής μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και το μυθικό Μουντιάλ του Μεξικό και του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Από τα πέντε εκατομμύρια Αργεντινούς που πλημμύρισαν τους δρόμους της πρωτεύουσας μέχρι τα τατουάζ που έκαναν για χάρη του Λιονέλ Μέσι, οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» έκαναν τα πάντα για να δοξάσουν τον αστέρα τους.

Οπαδοί της «αλμπισελέστε» είπαμε; Γράψτε λάθος. Ο Λιονέλ Μέσι έχει οπαδούς παντού. Και όταν μιλάμε για Λατινική Αμερική, τότε ο pulga θεωρείται ήρωας ακόμα και στην Κολομβία για το γεγονός ότι επέστρεψε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ήπειρό τους.

Υποστηρικτές του Λιονέλ Μέσι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έκαναν κάτι το μοναδικό.

Ειδικότερα, έφτιαξαν μία φουσκωτή φανέλα με μήκος 20 μέτρα (από το λαιμό μέχρι τη μέση) και πλάτος 17 μέτρα (από μανίκι σε μανίκι) που είναι η μεγαλύτερη που έχει φτιαχτεί ποτέ στον κόσμο, με την αργεντίνικη εφημερίδα “Clarin” να αποκαλύπτει το πανέμορφο αυτό έργο μέσω ενός video που δημοσίευσε στο επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!