Η Άστον Βίλα και ο Ουνάι Έμερι θέλουν να πουλήσουν και μάλιστα άμεσα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την... ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, ήταν ήδη δυσαρεστημένος με τον τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα όσα έκανε μετά τη νίκη της Αργεντινής οδήγησαν τον προπονητή να επιδιώξει την πώληση του παίκτη το συντομότερο δυνατό, υποστηρίζει το Fichajes.

Αν ο σύλλογος πουλήσει τον Μαρτίνες τώρα, θα μπορούσε πιθανότατα να το κάνει σε υψηλή τιμή παρά την αμφιλεγόμενη στάση του, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη διεθνή του επιτυχία. Εκεί θέλει να πατήσει ο αγγλικός σύλλογος. Πως και ο ίδιος ο Αργεντινός θα θέλει να αποχωρήσει για κάποια μεγαλύτερη ομάδα και έτσι δεν θα μπουν σε μεγάλο… κόπο για να τον διώξουν.

Πάντως, το ρεπορτάζ έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Τόσο στους οπαδούς της ίδιας της Άστον Βίλα όσο και γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Κι αυτό, διότι, η «ανάρμοστη συμπεριφορά» του Μαρτίνες δεν έγινε σε αγώνα της Άστον Βίλα. Αλλά στο Μουντιάλ και μάλιστα στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση, είναι πως ο Έμερι έχει δώσει το… ραπόρτο και η διοίκηση φαίνεται να συμφωνεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!