Toν γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες στα Social Media ένα βίντεο που βγήκε από το δωμάτιο του Πελέ.

Τις τελευταίες του ώρες εν ζωή φαίνεται πως περνάει ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου του.

Στα πλάνα αυτά, ο Πελέ φαίνεται πως αναπνέει αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει επαφή με το περιβάλλον και από πάνω του είναι δυο κοπέλες που είναι συγγενείς του και τον βοηθούν να μιλήσει με βιντεοκλήση με κάποιον δικό του άνθρωπο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων Μέσων, πολλοί οικείοι τον επισκέπτονται τις τελευταίες ώρες για να τον αποχαιρετήσουν ενώ υπάρχουν αναφορές και για προετοιμασίες της Σάντος για ενδεχόμενη κηδεία του ποδοσφαιριστή ορόσημο της ιστορίας τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!