Η Νάπολι έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και θέλει να κάνει δικό της τον Ουναχί του Μαρόκου.

Στο στόχαστρο της Νάπολι έχει μπει σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ ο Αζεντίν Ουναχί. Ο Μαροκινός άσος έλαμψε στο Μουντιάλ του Κατάρ και μαγνήτισε τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πιο «ζεστή» απ’ όλους φαίνεται πως είναι η Νάπολι, η οποία έκανε το πρώτο βήμα καθώς ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του ποδοσφαιστή, όπως αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η Ανζέ, στην οποία ανήκει ο 22χρονος Μαροκινός διεθνής μέσος, αξιώνει 20-25 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» στη Νάπολι.

Φυσικά, οι παρτενοπέι δεν βιάζονται ιδιαίτερα και πολύ πιθανόν να περιμένει μέχρι και το καλοκαίρι για να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!