Το Μουντιάλ τελείωσε αλλά τα παρατράγουδα δεν λείπουν και τα πικαρίσματα μεταξύ Γάλλων και Αργεντινών δεν έχουν τελειωμό.

Αργεντινή και Γαλλία όπως φαίνεται έχουν δώσει διαστάσεις τρίτου ημιχρόνου στον τελικό του Μουντιάλ.

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι η «αλμπισελέστε» να αναδείχθηκε νικήτρια και παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά τα… παρατράγουδα δεν λείπουν. Μουντιάλ

Ειδικότερα, οι Γάλλοι οπαδοί συγκέντρωσαν διαδικτυακά υπογραφές για την επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ 2022. Ωστόσο, δέχθηκαν πληρωμένη απάντηση από τους Αργεντινούς.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε σε άλλη πλατφόρμα συγκέντρωση υπογραφών για να «σταματήσει να κλαίει η Γαλλία» και παρότι ξεκίνησε η συγκέντρωση μια μέρα μετά, οι φίλοι της Αλμπισελέστε ήταν περισσότεροι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!