Μουντιάλ: Σε άλλο επίπεδο το πήγε ένας τρελός Αργεντινός που έκανε τατουάζ «Μέσι» στο μέτωπο, «Θεός» στο ένα μάγουλο και 3 αστέρια στο άλλο.

Η Αργεντινή πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίτου της Μουντιάλ και όλο το έθνος… τρελάθηκε. Ο Λιονέλ Μέσι έκανε πράξη την «προφητεία» και έφερε στην «αλμπισελέστε» ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πρώτο του και παρά τα δεκάδες τρόπαια που έχει κατακτήσει, το πιο σημαντικό.

Αν μη τι άλλο, ο Μέσι πλέον αντιμετωπίζεται σαν Θεός στην Αργεντινή. Λίγο περισσότερο από πριν, λίγο πιο πολύ από τον Μαραντόνα. Λατρεύεται σαν κάτι μεγαλύτερο από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Και όχι άδικα, σαφώς. Οι αντιδράσεις των Αργεντινών; Αρκετά τραβηγμένες. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, το έβαλε ένας συμπατριώτης του pulga που έκανε τατουάζ το όνομα του Μέσι στο κούτελό του, τη λέξη «Θεός» στο ένα μάγουλο και τρία αστέρια (όσα και τα Μουντιάλ) στο άλλο.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral ήδη στο διαδίκτυο, με πολλούς να αναφέρουν πως δεν είναι αληθινά τατουάζ λόγω κυρίως της προχειρότητας των σχεδίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!