Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Άρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά τον οποίο και θεωρεί πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου:

«Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή. Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον. Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα. Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις άλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θέλεις».

Όσο για τον Ντάνιελ Μαντσίνι:

«Προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει . Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Βλάντιμιρ Νταρίντα:

«Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή . Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!