Ο Βέχορστ μίλησε για πρώτη φορά για το συμβάν με τον Μέσι - «Τουλάχιστον ξέρει το όνομά μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Μπορεί το περιστατικό μεταξύ Μέσι και Βέχορστ να έκανε τον γύρο του κόσμου και ο Αργεντινός να μην φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τον Ολλανδό αντίπαλό του, αλλά ο ίδιος ο Βέχορστ δεν φαίνεται πως έχει πρόβλημα.

Και αυτό διότι τουλάχιστον τώρα ο Μέσι γνωρίζει το όνομά του. Αυτό αποκάλυψε ο Ολλανδός άσος με περίσσιο χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια.

Λίγες μέρες μετά πάντως ο Βέχορστ έδωσε τη δική του απάντηση για το γεγονός τονίζοντας: «Είχα κάποιες στιγμές έντασης με τον Μέσι στο παιχνίδι. Τον σέβομαι πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους.

Μετά το παιχνίδι ήθελα να τού δείξω τον σεβασμό μου, αλλά δεν ήταν ανοιχτός σε αυτό. Τώρα τουλάχιστον έμαθα το όνομά μου, οπότε μάλλον κάτι καλό έκανα».

Θυμηθείτε το σκηνικό έντασης του Μέσι με τον Βέχορστ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!