Στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει την συγκέντρωση «υπογραφών» ώστε ο τελικός του Μουντιάλ με την Αργεντινή να γίνει ξανά...

Τι άλλο θα δούμε! Η Γαλλία δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ήττα από την Αργεντινή.

Έτσι, ορισμένοι φίλοι των «τρικολόρ» συγκεντρώνουν υπογραφές για να επαναληφθεί ο αγώνας…

Μάλιστα, στην περιγραφή του αιτήματός τους γράφουν:

«Η διαιτησία ήταν εντελώς πουλημένη, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι συν φάουλ στον Εμπαπέ στο δεύτερο γκολ της Αργεντινής (εννοεί το 2-0 του Ντι Μαρία). Υπογράψτε και διαδώστε για να ξαναγίνει το παιχνίδι».

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 199.000 υπογραφές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γαλλία Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γαλλία Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Γαλλία Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!