Ο Ασράφ Χακίμι δεν το κουνάει από την Παρί Σεν Ζερμέν παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για την απόκτησή του μετά το Μουντιάλ.

Σε συνέντευξή του στο «Calciomercato.it», ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Αλεχάντρο Καμάνο, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μαροκινού δεξιού οπισθοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στην εντυπωσιακή πορεία των «Λεόντων του Ατλαντα» στο Μουντιάλ 2022.

«Για το μέλλον, το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει γρήγορα, αλλά προς το παρόν είναι πολύ χαρούμενος στην Γαλλία και έχει 3,5 χρόνια συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε με νόημα ο Καμάνο για τον πελάτη του, ο οποίος αποτελεί «μεταγραφικό στόχο» της Ιντερ.

Λιονέλ Μέσι: Συμφωνία με την Παρί Σεν Ζεμέν σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien»

Ο θριαμβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή, Λιονέλ Μέσι, κατέληξε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την παραμονή του στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2023-24, όπως ανέφερε σήμερα η γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ο 35χρονος επιθετικός, επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, οδήγησε την «Αλμπισελέστε» στο Κατάρ μέχρι το τρόπαιο του Μουντιάλ, κερδίζοντας τη Γαλλία στα πέναλτι στον τελικό της Κυριακής.

«Στις αρχές Δεκεμβρίου, εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιτεύχθηκε συμφωνία (για τον Μέσι) να παραμείνει για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν», όπως ανέφερε η εφημερίδα, χωρίς να επικαλείται πηγές.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει 12 γκολ και 14 ασίστ για την Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, μετακόμισε στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Μπαρτσελόνα το 2021 με διετές συμβόλαιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!