Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έβγαλε ακόμα μία μαγική ασίστ με σέντρα συστημένη για το κεφάλι του Νέιθαν Άκε για το 3-2 της Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ένας από τους κορυφαίους (για να αποφύγουμε το απόλυτο) playmakers στον κόσμο. Αστείρευτο ταλέντο, έμπνευση και δημιουργική… μανία. Ο Βέλγος σούπερ σταρ είναι ο μαριονετίστας της Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο γήπεδο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξέρει πως έχει στα χέρια του ένα κανονικό… όπλο.

Και φυσικά, ο Ντε Μπρόινε το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Καλή ώρα, στο παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Βέλγος άσος το έκανε ξανά. Έστησε την τέλεια κομπίνα αφού εκτέλεσε ταχύτατα το κόρνερ της ομάδας του, έδωσε στον Πάλμερ, εκείνος του έδωσε πάλι πίσω και με σέντρα ξυράφι βρήκε τον Άκε. Εκείνος έπιασε την κεφαλιά και the rest is history.

Δείτε την απίθανη δημιουργία του Κέβιν Ντε Μπρόινε για το 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!