Ο Νίκος Αναστόπουλος, σε ερώτηση που του έγινε για το αν μπορεί η ομάδα του να καλύψει τη διαφορά των 8 βαθμών από την Κηφισιά, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Καλαμάτα ηττήθηκε από την Ηλιούπολη αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν τα παρατάει. Πιστεύει στην ομάδα του και στην ανατροπή. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Η απάντησή του ήταν απολαυστική:

«Εδώ η ΑΕΚ που είναι 8 βαθμούς πίσω (σ.σ. μείωσε στους 6 β.) πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και δεν θα το πιστεύουμε εμείς;».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Νίκος Αναστόπουλος Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!