Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποτύπωσε το τρόπαιο του Μουντιάλ που κατέκτησε η Αργεντινή με ένα πανέμορφο τατουάζ που έκανε στο πόδι του.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο άνθρωπος των τελικών για την Αργεντινή. Έτσι, μετά την Βραζιλία και το Κόπα Αμέρικα, έβαλε το… ποδαράκι του στον τελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία. Η «αλμπισελέστε» κατέκτησε το τρόπαιο μετά κόπων και βασάνων και ο Ντι Μαρία ήθελε να το κρατήσει για πάντα μαζί του.

Και πώς θα το έκανε αυτό; Μα φυσικά με ένα τατουάζ. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ιδιαίτερη αγάπη στα τατού και ήθελε να αποθανατίσει αυτή την επιτυχία με ένα τεράστιο στο πόδι του. Το αποτέλεσμα, μοναδικό. Τόσο που έχει γίνει viral ήδη, μόλις μία ώρα αφότου το ανάρτησε στο Instagram. Μουντιάλ

Δείτε το τατουάζ που έκανε ο Άνχελ Ντι Μαρία με το τρόπαιο του Μουντιάλ που κατέκτησε η Αργεντινή

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!