Η FIFA διεξάγει ενδελεχή έρευνα για τις συνθήκες και τους λόγους εισόδου του Τούρκου σεφ, Nusret, στον τελικό του Μουντιάλ.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες και τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Lusail Stadium ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ διενεργεί η FIFA. Μουντιάλ

Ο γνωστός σε όλους Salt Bae πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στους πανηγυρισμούς της Εθνικής Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Η πίεση στους παίκτες του Σκαλόνι για να πάρει το τρόπαιο στα χέρια του και για φωτογραφίες έγιναν viral με όλους να παρατηρούν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το θράσος με το οποίο συμπεριφερόταν ένας τόσο άσχετος παράγοντας βρέθηκε σε να πρωταγωνιστεί στη γιορτή του Μουντιάλ.

Πάντως, η FIFA ξεκινάει έρευνα για το περιστατικό, καθώς το τρόπαιο μπορούν να αγγίξουν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των νικητών και ανθρώπων της Ομοσπονδίας.

«Η FIFA ερευνά πώς συγκεκριμένα άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την απονομή στο Στάδιο Λουσαΐλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα απαραίτητα εσωτερικά μέτρα» αναφέρει σε τοποθέτησή της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!