Ο Μίτσελ μίλησε στους παίκτες του για την ισοπαλία του Ολυμπιακού στα Γιάννενα παίρνοντας την ευθύνη όλη πάνω του.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τα Γιάννενα και την έδρα του ΠΑΣ, με τη διαφορά από την κορυφή να μένει στους 12 βαθμούς. Ο Μίτσελ, ωστόσο, μίλησε στους παίκτες του κάνοντας την αυτοκριτική του, τονίζοντας πως εκείνος φταίει για την ισοπαλία της ομάδας.

«Εγώ φταίω. Παίρνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Κανείς άλλος. Αλλά θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το 2-0 έγινε 2-2. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, ξαφνικά να σταματάμε να παίζουμε. Χαρίσαμε δικό μας παιχνίδι», ανέφερε.

Ακόμα, εκδήλωσε την πλήρη στήριξή του στους παίκτες του σημειώνοντας:

«Εμείς το πιστεύουμε. Πιστεύουμε σ’ εσάς και σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να πιστεύετε και εσείς στην αντεπίθεση. Εμείς πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε». Μίτσελ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!