Ο προπονητής του Ιωνικού μίλησε για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.

Ο Δημήτρης Σπανός πραγματοποίησε δηλώσεις αμέσως μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο Ιωνικός μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Ακόμα, τόνισε πως κατόρθωσε να μιλήσει στην καρδιά των παικτών ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στην COSMOTE TV

«Το ιδανικό είναι νίκη, αλλά είναι σημαντικό. Ήταν κόντρα στην ομάδα που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει. Πολύτιμος βαθμός. Όπως εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, με την ευκαιρία που χάσαμε στο τέλος. Μετά από όσα έγιναν σε έναν γύρο και στα φιλικά, μόνο συγχαρητήρια στα παιδιά για την ψυχή που έβγαλαν και το πάθος που δείξανε», σημείωσε και πρόσθεσε για το τι είπε στους παίκτες του:

«Δεν είναι τι είπα εγώ, αλλά πώς θα το νιώσουν οι παίκτες. Πολλές ομιλίες, ο πρόεδρος, οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα, εγώ ο συνεργάτες μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μιλήσεις στην καρδιά των παικτών και νομίζω το κατορθώσαμε για να βγάλουν το μέταλλο του Ιωνικού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!