Δεν θα αργήσουν να γίνουν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Λε Γκρε και Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, όπου θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον του τελευταίου στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της FFF στην εφημερίδα “Ouest-France”, η συνάντηση θα γίνει στο Γκινγκάμπ, με τον Λε Γκρε να ελπίζει ότι το ζήτημα θα τελειώσει -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- πριν το τέλος του έτους.

«Κατά την άποψή μου, θα το τακτοποιήσουμε στο Γκινγκάμπ. Αν δεν θέλει να μείνει, θα είναι πολύ σύντομο. Αν θέλει να μείνει, οι συζητήσεις θα είναι λίγο μακρύτερες», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Δέκα χρόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “μπλε”, τους οποίους οδήγησε στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αλλά και ως τον τελικό του φετινού Μουντιάλ στο Κατάρ, ο 54χρονος Ντεσάμπ δείχνει διάθεση να παραμείνει στο «τιμόνι» και μετά την εκπνοή του ισχύοντος συμβολαίου του, στο τέλος του χρόνου. «Αγκάθι» όμως αναμένεται να αποτελέσει η διάρκεια του νέου συμβολαίου, με τον Γάλλο ομοσπονδιακό να επιθυμεί η ανανέωση να φτάνει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. «Και γιατί όχι ως το 2030», απάντησε ειρωνικά ο Λε Γκρε, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει στον ομοσπονδιακό προπονητή συμβόλαιο ως το EURO 2024, ώστε να μη δεσμεύσει τον διάδοχό του στην προεδρία (η τρίτη και τελευταία θητεία του Λε Γκρε λήγει το 2024).

Ερωτηθείς για την φημολογούμενη πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν, σε περίπτωση αποχώρησης του Ντεσάμπ, ο πρόεδρος της FFF απέφυγε επί της ουσίας να απαντήσει, δηλώνοντας: «Δεν έχω σκεφτεί το γεγονός ότι ο Ντιντιέ θα μπορούσε να φύγει … Ο Ντιντιέ έκανε καλά τη δουλειά του, έχει προτεραιότητα, και νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!